Locatie

Tafeltennis Zwolle
Albert Cuypstraat 1A
8021DT Zwolle
Nederland

In samenwerking met Movido en de Johan Cruyff Foundation (JCF) heeft de NTTB een bijscholing voor Paratafeltennis ontwikkeld voor trainers. Bewegingsagoge Marit Martens-Scheers is namens Movido al bij meerdere projecten van de Nederlandse Tafeltennisbond betrokken geweest. Zo heeft zij bijvoorbeeld een bijdrage geleverd aan het ‘Ouderen’ tafeltennisprogramma Fifty-ViTT en Aerobics Table Tennis. De JCF heeft ervoor gezorgd dat de NTTB deze bijscholingen/workshops heeft kunnen ontwikkelen en deze keer zelfs gratis kan aanbieden!

Het onderwerp paratafeltennis krijgt de laatste tijd steeds meer aandacht, en terecht! Tafeltennis is namelijk een uitstekende manier om mensen met een (fysieke) beperking toch de mogelijkheid te geven te kunnen sporten. Marit Martens-Scheers laat tijdens de bijeenkomsten zien wat er mogelijk is en hoe je dat dan bij de vereniging en/of in je trainingsgroep kunt inpassen. Voor trainers draagt dit bij aan licentiebehoud.

De bijeenkomst is op zondag 19 november van 13:00 - 16:00 bij Tafeltennis Zwolle aan de Albert Cuypstraat 1A in Zwolle. Aanmelden kan bij Marcel Kraa per e-mail naar opleidingen@tafeltennis.nl.