Locatie

Enschede
Nederland

Ben jij die ambitieuze sportbestuurder, vrijwilliger of betrokkene bij een vereniging? En wil jij samen met jouw vereniging graag nieuwe leden, vrienden of buurtbewoners uitdagen om te gaan sporten? Zoek je een manier om meer ledenbinding, levendigheid op de club te realiseren of wellicht zelfs jullie sponsorinkomsten te vergroten? Dan is de sessie ‘Zet je club op de kaart’ echt iets voor jou en je vereniging!

Tijdens deze avond gaan de sessieleider en aanwezigen met elkaar in gesprek over de manier waarop jij jouw sportclub nog meer op de kaart kunt zetten. Daarnaast zal een ervaren sportmarketeer je meenemen in het proces van jou en je vereniging. Het doel van deze sessie is dan ook om jou en je sportclub te helpen, om je doel te bereiken!

Programma
Vanaf half 6 staan er soep en broodjes klaar tijdens de ontvangst. Daarna gaat iedereen aan de slag. Rond half 9 wordt met een gezellige borrel afgesloten. Tussendoor is uiteraard tijd voor koffie en thee.

Voor wie?
Deze clubsessie is bedoeld voor sportclubs die zich bezighouden met het profileren van de club, het werven of behouden van leden, bezoekers of betrokkenen graag nog meer het gevoel willen geven dat ze welkom zijn of wellicht zelfs nieuwe doelgroepen aan willen spreken.

Inschrijven
Inschrijven en deelname is voor sportclubs geheel gratis. Meld je aan door hier te klikken. Doe dit snel, want vol is vol!  

Lokaal vervolg 
NOC*NSF voorkomen dat de inspiratie die je op deze avond hebt opgedaan op de plank blijft liggen. Daarom zijn ze nu al bezig met het ontwikkelen van een follow up, die je verder versterkt om je club op de kaart te zetten. Hierover tijdens deze sessie meer!  

Vragen? 
Bel met Robin Sack: 06-11883548 of mail naar robin.sack@nocnsf.nl.