fbpx
Selecteer een pagina

Op een unieke manier afscheid nemen van je spelers met een mooi aandenken

Ben jij een trainer bij de tafeltennisvereniging? Dan wordt je zeer gewaardeerd door de spelers en ouders. Jij staat wekelijks voor de groep klaar, bereidt trainingen voor en coacht tijdens de wedstrijden. Toch komt er een moment dat je stopt als trainer. Bijvoorbeeld omdat je verhuist, iets meer vrije tijd wilt of in een andere levensfase komt. Dan wil je natuurlijk een mooi aandenken geven aan alle spelers. Je hebt namelijk een hechte band met hen opgebouwd van misschien wel meerdere jaren. Maar wat is een gepaste manier om afscheid te nemen? Wij hebben een aantal opties voor jou op een rij gezet.

Geef een herinnering

Iets persoonlijks doet het altijd goed tijdens een afscheid. Wanneer je creatief bent, kun je zelf iets maken. Ben je toch niet zo artistiek? Dan kun je iets persoonlijks bestellen. Je kunt bijvoorbeeld zelf kaarten maken met een leuke tekst en eigen gemaakte foto’s. Denk aan teamfoto’s of foto’s tijdens toernooien. Ben je een keer kampioen geworden? Daar zijn vast genoeg afbeeldingen van die je kunt gebruiken! Op deze manier geef je jouw spelers een uniek afscheidscadeau.

 

Daarnaast kun je ook een aandenken geven dat de spelers kunnen blijven gebruiken. Bijvoorbeeld een bidon of andere praktische producten. Ook deze producten kun je personaliseren door ze te laten bedrukken. Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren en teksten. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Zo wordt jouw cadeau wekelijks gebruikt en blijven ze je herinneren.

Een laatste activiteit

Wat ook leuk is om te doen, is een laatste activiteit organiseren. Heb je een grote tuin? Dan kun je alle spelers thuis uitnodigen voor een barbecue. Houd wel rekening met de kosten van alle inkopen. Je zou voor kunnen stellen dat iedereen een klein bedrag inlegt. Een andere mogelijkheid is dat iedere speler zelf een bepaald stuk vlees meeneemt, zodat de kosten worden verdeeld. Andere leuke laatste activiteiten zijn bowlen of laserquesten.

 

Kortom, er zijn genoeg leuke manieren om afscheid te nemen van je spelers. Je kunt ze een herinnering cadeau geven, bijvoorbeeld in de vorm van een kaart met een leuke tekst. Zet ook leuke foto’s van het team op de kaart zodat het echt persoonlijk wordt. Een andere optie is een meer praktisch cadeau dat ze wekelijks blijven gebruiken. Daarnaast kun je ook een laatste activiteit organiseren. Op deze manier maak je er nog een keer een leuke middag van.