fbpx
Selecteer een pagina
Wanneer:
april 2, 2023 @ 10:00 am – 2:30 pm
2023-04-02T10:00:00+02:00
2023-04-02T14:30:00+02:00
Waar:
Never Despair
Eerste Rompert 9
Den Bosch
Kosten:
€15 - €30
VVTT bijscholing: Voetenwerk en de verbinding hiervan met fysieke training. @ Never Despair

Ralf Kosters zal in deze bijscholing de diverse voetenwerktechnieken bespreken. Hij zal dit doen aan de hand van de meest recente ontwikkelingen. Verder gaat hij in op wat je vervolgens aan fysieke training kan doen om het voetenwerk te verbeteren.

Docent Ralf Kosters
Ralf is in het dagelijks leven werkzaam als Physician Assistant bedrijfsgeneeskunde. Daarvoor heeft hij ruim 20 jaar ervaring opgedaan in de revalidatiegeneeskunde. Komend jaar start hij een eigen onderneming Kosters Medical, Sports & Performance. Ralf zal zich richten op het beantwoorden van medische vraagstukken op zowel revalidatie- als bedrijfsgeneeskundig vlak. Ook behandelt hij vraagstukken op gebied van sport en algeheel presteren (sport en bedrijfsleven).  Als trainer is Ralf in bezit van Trainer 4 diploma. Inmiddels is hij 10 jaar hoofdtrainer bij Never Despair. In het verleden was Ralf regionaal bondstrainer en bondstrainer NTTB Talentgroep. Tevens is Ralf actief als fysieke trainer voor tafeltennissers.

Aanmelden
Iedereen die geïnteresseerd is, kan deelnemen aan een bijscholing. Voor trainers geeft een bijscholing punten voor je licentie. Geef je op door een mail te sturen. Of vul het aanmeldingsformulier in op de website van de VVTT. Vermeld bij de aanmelding  aan welke bijscholing je wilt deelnemen door het aangeven van het thema.

Kosten: € 30,- per bijscholing.
VVTT Leden betalen: € 15,- per bijscholing.

Lunch is niet inbegrepen.