fbpx
Selecteer een pagina
Wanneer:
januari 29, 2023 @ 9:30 am – 12:30 pm
2023-01-29T09:30:00+01:00
2023-01-29T12:30:00+01:00
Waar:
TTV Zwolle
Albert Cuypstraat 1-A
Zwolle
Kosten:
€15 - €30
VVTT Bijscholing: Talentontwikkeling vanuit een pedagogisch sportklimaat @ TTV Zwolle

Hoe creëer je een sportklimaat waar jonge talentvolle sporters zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen? Tijdens deze bijscholing neemt Irene Faber je mee in dit thema aan de hand van de werkwijze binnen het Regionale TrainingsNetwerk (RTN) van Afdeling Oost en aan de hand van het pedagogisch sportkompas. De bijeenkomst biedt een combinatie van wetenschappelijke inzichten en praktijkervaringen. Die helpen jou als trainer om talentontwikkeling bij je eigen club vanuit een pedagogisch perspectief vorm te geven.

Docent Irene Faber
Irene Faber geeft al jarenlang training aan jeugd en senioren en heeft onlangs de Trainer 4 opleiding met succes afgerond. Zij werkt als onderzoeker bij het Lectoraat Sportpedagogiek van Hogeschool Windesheim en aan de Carl von Ossietzky Universiteit in Oldenburg (Duitsland). Haar onderzoek richt zich op het pedagogisch sportklimaat en het herkennen en ontwikkelen van sporttalent met specifieke aandacht voor de tafeltennissport.

Aanmelden
Iedereen die geïnteresseerd is kan deelnemen aan een bijscholing. Voor trainers geeft een bijscholing punten voor je licentie. Geef je op door een mail te sturen. Of vul het aanmeldingsformulier in op de website van de VVTT. Vermeld bij de aanmelding aan welke bijscholing je wilt deelnemen door het aangeven van het thema.

Kosten: € 30,- per bijscholing. VVTT Leden betalen: € 15,- per bijscholing.